NYHET: Nu erbjuder vi paraplyer från Fare. Klicka här för att bläddra i katalogen.

Buxbom - Mode på jobbet

Stora krav ställs idag på profilkläder. Man vill känna sig snygg, bekväm och klädseln är en viktig del när man representerar sitt företag.

Under åren som gått har vårt mål alltid varit att skapa en egen unik plats som varumärke i profilbranschen. Ni som söker kläder med snygg design till en bra prisbild kommer förmodligen att gilla våra kollektioner.

Vi designar och tillverkar väskor och modenära kläder i klassiska modeller av hög kvalité. Vi strävar efter att de flesta modeller skall finnas som lagervaror under långa perioder för att lätt kunna komplettera med nya plagg i stället för att byta ut hela kollektionen. I modernt språk ”Slow fashion”.

Tyngden finns i det fantastiska skjort och tröjprogrammet, där vi jobbar mycket med bomull, men även med merinoull för att tillfredsställa den extra lyxiga känslan.

Ytterligare aspekt att framhäva är att vi som mindre och mer selektivt varumärke alltid strävar efter att handla direkt i fabrik utan fördyrande mellanhänder. Detta innebär framför allt att vi har god insikt och kontroll på hur det ser ut i fabrikerna gällande arbetsmiljö etc. Vi besöker kontinuerligt alla våra fabriker och detta anser vi vara en mycket viktig del i vår CSR (Corporate Social Responsibility).


GDPR

23 maj, 2018

25 maj 2018 ersätts Personuppgiftslagen (PuL) av GDPR – General Data Protection Regulation, på svenska kallad Dataskyddsförordningen. Den nya lagen gäller inom hela EU. Mycket är sig likt från PuL, men kraven skärps på hur personuppgifter får användas. Vi på Fourtex AB sparar/hanterar i stort sett inga personuppgifter, de personnummer som finns i vårt kundregister är de kunder som driver enskild firma, där personnumret är organisationsnummer. Vi strävar alltid efter att minimera de uppgifter vi behandlar och vi säljer aldrig Dina personuppgifter till andra företag. Vill Du ha information om de personuppgifter vi har om just Dig eller hur Fourtex AB behandlar dessa, maila då oss på info@fourtex.se.